sunnuntai 31. elokuuta 2014

last summer

Jotta voin aloittaa kuulumisten kirjoittamisen "puhtaalta pöydältä", ajattelin vielä käydä kesän mittaan instagramiin päätyneitä kuvia läpi. Olen mä näiden lisäksikin räpsinyt, puhelimella lähinnä, mutta en usko että sellanen kuvaoksennus blogiin sopii. Mun puhelin täytyy mahakuvista!


Kesän ehdottomia kohokohtia oli, kun suunnattiin autolla mun äidin kanssa kohti mökkiä. Harmillisen vähän olen viime kesinä ehtinyt aikaa viettää mökillä ja nyt vietetty viikko oli kyllä ihan luksusta. Nautiskeltiin ja otettiin rennosti, ei huolia. Alkukesän kylmyys oli juuri selätetty, meidän mökkiviikko oli kesän eka lämmin viikko. Voiko paremmin siis reissun ajoittaakaan, ei ollut vielä ne tappohelteet!


Vietin paljon mökillä aikaa lepäillen ja uskaltauduin järveen uimaankin pariin otteeseen. Jokseenkin se touhu vaan tuntui mahan kanssa hankalalta kavuta laiturilta järveen. Maltillisesti luin kirjaa laiturilla, mutta kyllä toi pötsi teki siitäkin touhusta epämukavaa pidemmän päälle!
Mökkireissun jälkeen suunnattiin yhdeksi yöksi turkuun hotelliin ja jatkamaan vaan huoletonta nautiskelua. Ja ai että mä rakastuin GreenZ ravintolaan ja salaattiini. Miksei noita ravintoloita ole kuin turussa? Tiedän kyllä, missä napani tästä lähtien täytän ollessani turussa.


Silti suurin osa kesästä meni kotona. Kun ne tappohelteet iski, en vaan jaksanut liikkua tuulettimen alta minnekään ellei ollut aivan pakko. Kaupassa käytiin iltamyöhällä ja happea haukattiin varhain aamulla tai vasta lähes yöllä, ja sillonkin oli musta liian kuuma! Onneksi kotoa löytyy noi kaksi karvakaveria, jotka uskollisesti piti mulle seuraa koko kesän. Erityisesti Luna on liimautunut mun seuraan ja osoittaa kovinkin huomiota masulle. Höntti!


Niin ja se maha. Se on iso! Paljon isompi tosin nyt, mutta kyllä se näissäkin on jo kiitettävä. Vasemmalla otettu kuva oli keskellä kamalia helteitä, kun lähdin ystäviä moikkaamaan ylhästä yksinäisyydestäni. Oikealla oleva kuva hiukan myöhemmin, kun kävin äitini kanssa kiertämässä Tove Janssonin näyttelyn Ateneumissa. Ja oli muuten ihana näyttely, kannattaa vielä käydä! Hetken ehtii, kohtahan se päättyy.


Loppukesästä tartuin myös cdon.com tarjoukseen ja tilasin itselleni frendien kaikki tuotantokaudet ihan pilkkahintaan. Oli siis aika aloittaa frendit maraton! Vielä mulla on puolitoista kautta jäljellä, ihan surettaa jo ennalta, että sitten ne on taas katsottu. Mitähän sarjaa sitä seuraavaksi malttaisi tuijotella?

Instagramissa mua voi tosiaan seurata @nihru

17 kommenttia:

  1. ihana vauva masu ♥ tä sun blogis on muutenkin kivan olonen :)

    - Oona

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, tuli jo nyt ikävä kesää haha. Onnea kaikkeen tulevaan sulle ja vauvalles :3 millos se syntyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kesä on kyllä ihanaa aikaa, mitä nyt tänä kesänä oli kauhean kuuma! Kiitos paljon <3 Sitähän ei kukaan varmasti tiedä. ;) Laskettu aika on 1.10, mutta saa nyt nähdä. Voi tapahtua milloin vain!

      Poista
  3. oih ihania kuvia :3 tykkään myös kovasti bannerista/headerista, en ole ihan varma kumpi sen nimi nyt onkaan eh xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Eiköhän se banneri ole, tai niin ainakin itse ajattelen. :D

      Poista
  4. Oli varmasti tuskaset oltavat kesällä tuon mahan kanssa, voin uskoo vaan! Tuo kisutin on niiin sulonen, ääh :3
    Kivoja nää kesäiset postaukset!

    VastaaPoista
  5. Kesällä oli kyllä todellakin tappohelteitä ja paljon! Olipas ihanan kuuloinen kesä... Niin sitä pitää käydä ystäviäkin välillä mun mielestä moikkaamassa, ettei ne ihan sitten jää kokonaan. Mutta onnea sulle ja avopuolisollesi pikkuisesta. :) Kun oot synnyttänyt, niin lisäähän heti ensimmäisen kerran täällä käytyäs vaikka kuva tänne, niin nähään millainen pikkuinen siellä tuhisee. :D Jos vain jaksat, pakko ei ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totisesti! Kyllä ystävien näkeminen on tärkeetä, kesällä niiden helteiden ajan se oli vaan tosi hankalaa. Onneksi on kuitenkin whatsapit ja muut, joilla voi pitää yhteyttä :)<3 Kiitos paljon!
      Varmasti tulen tännekin pienestä laittamaan kuvaa. Tai oikeammin kuvia, koska blogata aion kyllä pienen syntymän jälkeenkin. :)

      Poista
  6. Kauniita kuvia & uskon, että odotat esikoispoikaasi oiken suurella innolla! Blogisi oli muutenkin kaunis! (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kyllä täällä suurella innolla ja jännityksellä odotellaan, että milloin päästään piiperö näkemään. <3

      Poista
  7. tosi kiva postaus! :-) tykkäsin noista kuvista, jotenki tuli kauhee ikävä suomen kaunista kesää... + apua, en osaa kuvitella kuinka kuuma sulla on ton masun kanssa välillä varmaan ollu :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suomen kesä on kyllä kaunis! Joo voin sanoa, että lämpöä piisasi.. :D

      Poista
  8. oi tosi kiva postaus ja hienoi kuvii!, tosi söpö kissa!:)

    VastaaPoista
  9. Oi ihana postaus, ja hienoi kuvia! :-)

    VastaaPoista